Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden GoTrendy

 

Voorwaarden

1. Algemeen

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

 

2.1 Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.

 

2.2 Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van GoTrendy een bevestigingsmail.

In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

 

2.3 Betalen

IDEAL – Op dit moment niet mogelijk

Betaling via iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

BETALING ZELF OVERMAKEN

U kunt betalen door middel van vooruitbetaling op onze rekenening :NL77 RABO 0363 9376 25

Indien GoTrendy uw betaling niet binnen circa 2 dagen na uw bestelling heeft ontvangen, zal u van GoTrendy een email krijgen ter geheugensteuntje.

Indien uw betaling hierna binnen zeven dagen niet is bijgeschreven op de rekening van GoTrendy zal uw bestelling automatisch vervallen, u kunt dan echter wel weer opnieuw bestellen.

 

BETALING BIJ AFHALEN

U kunt ervoor kiezen de bestelde producten bij GoTrendy af te halen. Let op: u dient hiervoor per mail een afspraak te maken. U kunt het totaalbedrag van tevoren overmaken naar de rekening van GoTrendy of uw betaalt uw bestelling contant. Kleding passen kan helaas niet.

 

2.4 Levertijd

Levertijd: binnen 5 werkdagen. Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per email aan u medegedeeld. De levertijd van op maat gemaakte producten is in overleg.

 

2.5 Eigendomsvoorbehoud

De artikelen blijven eigendom van GoTrendy, totdat het gehele totaalbedrag is voldaan.

 

2.6. Verzenden

Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.

 

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter te allen tijde voor risico van de koper. GoTrendy is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

 

  1. Retourrecht

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient GoTrendy vooraf per email (info@gotrendy.nl) te informeren over de retourzending.

GoTrendy bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van GoTrendy, in originele staat en onbeschadigd te zijn

De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, stort GoTrendy het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten retour op uw bankrekening.

 

  1. Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailings.

 

  1. Wijzigingsrecht

GoTrendy behoudt zich het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

 

  1. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website/webshop of andere uitingen van GoTrendy mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van GoTrendy.

 

  1. Toepassing van recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van GoTrendy is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.

 

 

 

Algemene voorwaarden GoTrendy – Augustus 2020