Betalen en verzenden

Betalen en Verzenden GoTrendy

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van GoTrendy een bevestigingsmail.
In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

 

Betalen

IDEAL – Op dit moment niet mogelijk

Betaling via iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

BETALING ZELF OVERMAKEN

U kunt betalen door middel van vooruitbetaling op onze rekenening :NL77 RABO 0363 9376 25

Indien GoTrendy uw betaling niet binnen circa twee dagen na uw bestelling heeft ontvangen, zal u van GoTrendy een email krijgen ter geheugensteuntje.

Indien uw betaling hierna binnen zeven dagen niet is bijgeschreven op de rekening van GoTrendy zal uw bestelling automatisch vervallen, u kunt dan echter wel weer opnieuw bestellen.

BETALING BIJ AFHALEN

U kunt ervoor kiezen de bestelde producten bij GoTrendy af te halen. Let op: u dient hiervoor per mail een afspraak te maken. U kunt het totaalbedrag van tevoren overmaken naar de rekening van GoTrendy of uw betaalt uw bestelling contant.

 

Verzenden

Voor pakketten (100 x 50 x 50 cm en max. 10 kilo) bedragen de verzendkosten  6,95 binnen Nederland. Vanaf 50,- zijn  de verzendkosten gratis!

Bij pakketten met een speciale afmeting staan de verzendkosten aangegeven. Of neem voor speciale pakketten (afwijkende afmeting of pakket naar buitenland) even contact met ons op!

Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email.

Levertijd: binnen 5 werkdagen. Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per email aan u medegedeeld. Voor de op maat gemaakte bestellingen is de levertijd in overleg.

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter te allen tijde voor risico van de koper. GoTrendy is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

 

Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. U dient GoTrendy vooraf per email (info@gotrendy.nl) te informeren over de retourzending.

GoTrendy bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van GoTrendy, in originele staat en onbeschadigd te zijn

De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, stort GoTrendy het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten retour op uw bankrekening.